ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΗ...

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Σαρωνικός Συνεργασία Ανεξάρτητος Αυτοδιοικητικός και Πολιτικοποιημένος Συνδυασμός












ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με τη φιλολογία που αναπτύσσεται μετά τις κινητοποιήσεις των πολιτών για τα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων και η οποία υποστηρίζει ότι ο συνδυασμός «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» δεν είναι ανεξάρτητος συνδυασμός λόγω της παρουσίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
Ο «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» είναι ένας ανεξάρτητος, αυτοδιοικητικός, μη κομματικός αλλά πολιτικοποιημένος συνδυασμός. Οι υποψήφιοι με πρώτο τον επικεφαλής, τον Πέτρο Φιλίππου, έχουν πολιτικές αναφορές γνωστές σε όλους πράγμα που πιστοποιεί και την πολυσυλεκτικότητα και τον πλουραλισμό των απόψεών του. Συνεπώς καμία παρουσία πολιτικού αρχηγού δεν θα μπορούσε να αλλοιώσει το χαρακτήρα του συνδυασμού. Άλλωστε προσκλήσεις είχαν σταλεί σε όλα τα κόμματα, σε όλους τους βουλευτές και σε όλους τους υποψήφιους περιφερειάρχες για να παραβρεθούν στις κινητοποιήσεις. Δεν ευθυνόμαστε εμείς γιατί δεν προσήλθαν για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα. Προφανώς κάποιοι από τους παραπάνω απόντες προσκεκλημένους είναι αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα.
Επίσης ο συνδυασμός δεν ζήτησε ποτέ και από κανέναν χρίσμα ή στήριξη ούτε έστειλε επιστολή σε κάποιο κόμμα γιατί πολύ απλά δεν την είχε ανάγκη. Η δύναμή του πηγάζει από τους ίδιους τους πολίτες. Ασφαλώς και είναι καλοδεχούμενες οι δηλώσεις στήριξης διαφόρων κομματικών φορέων, με τη μοναδική προϋπόθεση όμως, ότι αυτές προκύπτουν επειδή αυτοί στρατεύονται με τις αρχές, τις αξίες και το πρόγραμμά του συνδυασμού μας και δεν είναι προϊόν καπήλευσης ή εξάρτησης του συνδυασμού από αυτούς.
Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας που μια μεγάλη κινητοποίηση για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η υγεία για κάποιους θεωρήθηκε πρόσφορο πεδίο πολιτικής λασπολογίας και αποπροσανατολισμού.
Θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες μαζί με τους πολίτες για τους πολίτες για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου