ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΗ...

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο Τύπου "Σαρωνική Συμμαχία"

ΣΑΡΩΝΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΊΑ
ΣΤΑΜΆΤΗΣ ΓΚΊΝΗΣ
ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ
ΔΉΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΎ
 
18/10/2010
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Πρόταση για ανοιχτό διάλογο μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων Σαρωνικού έκανε σήμερα ο επικεφαλής της Σαρωνικής Συμμαχίας, Σταμάτης Γκίνης. Ο κ. Γκίνης πιστεύοντας ότι έφθασε η ώρα να πέσουν οι διαχωριστικές γραμμές και να προταχθόύν όσα μας ενώνουν και κυρίως η αγωνία για το μέλλον του τόπου μας καλεί τους άλλους υποψηφίους σε δημόσια συζήτηση για τα προβλήματα του νέου Δήμου και την αντιμετώπισή τους. Η πρόταση στάλθηκε στους:
κύριο Νίκο Βολάκο επικεφαλής του συνδυασμού «Σαρωνικός Σύγχρονη Πόλη»,
κύριο Γιώργο Μπιθυμήτρη επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Σαρωνικού»,
κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη επικεφαλής του συνδυασμού «Ζούμε Μαζί στον Δήμο Σαρωνικού»
και
κύριο Πέτρο Φιλίππου επικεφαλής του συνδυασμού «Σαρωνικός Συνεργασία»
 
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της πρότασης που απέστειλε σήμερα ο επικεφαλής της Σαρωνικής Συμμαχίας Σταμάτης Γκίνης στους άλλους υποψηφίους:
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ
   
        Ο νέος Δήμος Σαρωνικού αποτελεί για όλους μία μεγάλη πρόκληση. Για εμας τους υποψήφιους που θέλουμε να συμμετάσχουμε στη Δημοτική Αρχή, για τους Δημότες, για τους επισκέπτες του Δήμου μας, για τους επαγγελματίες. Είναι ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα που εφαρμόζεται για πρώτη φορά λόγω του «Καλλικράτη». Ο νικητής αυτών των εκλογών καλείται να εργαστεί για το κοινό καλό σε ένα δύσκολο περιβάλλον, όχι μόνο λόγω της διοικητικής αλλαγής αλλά και λόγω των συνθηκών που προκαλεί η οικονομική κρίση στη χώρα μας  .
     Είναι πεποίθησή μας ότι οι Δημότες του νέου Δήμου Σαρωνικού έχουν το δικαίωμα να πληροφορηθούν τα πάντα γύρω από τα νέα δεδομένα, τις εξελίξεις και κυρίως να ενημερωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τα προγράμματα , τις θέσεις και τα σχέδια των συνδυασμών που μετέχουν στην διεκδίκηση της πλειοψηφίας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
   Είναι επίσης πεποίθησή μας, ότι οι συνδυασμοί που δίνουν τον αγώνα για τη νίκη στις εκλογές έχουν την υποχρέωση να ενημερώνουν σωστά τους Δημότες  για τα τεκταινόμενα καθ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ( αλλά φυσικά και κατά την διάρκεια της θητείας).
     Για τους λόγους αυτούς σας καλώ να δεχτείτε την πρόσκλησή του συνδυασμού «Σαρωνική Συμμαχία» για την συμμετοχή όλων των υποψηφίων Δημάρχων για το νέο Δήμο Σαρωνικού, σε δημόσιο διάλογο  σε χώρο, χρόνο και διάρκεια που θα συμφωνηθεί.  Για να συζητηθούν όλα τα σημαντικά θέματα, για να διευκρινιστούν τυχόν ανακρίβειες, να δοθούν απαντήσεις και κυρίως για να ενημερώσουμε καλύτερα τους Δημότες μας .
    Η πρωτοβουλία αυτή της «Σαρωνικής Συμμαχίας» γίνεται σε μία προσπάθεια να αποδείξουμε όλοι μας ότι σεβόμαστε το δικαίωμα του πολίτη στην σωστή ενημέρωση αλλά και ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις αγκυλώσεις του παρελθόντος , να σπάσουμε τις διαχωριστικές γραμμές και να συζητήσουμε στο ίδιο τραπέζι για το πώς θα κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας.
     Με την ελπίδα να ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μας,  παρακαλούμε να απαντήσετε εντός των επομένων 48 ωρών για να μπορούμε να διαμορφώσουμε το πρόγραμμά μας.
   
 
 
 
 
                                                                                     Με τιμή
                                                                            Σταμάτης Γκίνης
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού
Σαρωνική Συμμαχία
 
 
 
 
Γραφείο Τύπου
Σαρωνική Συμμαχία  
www.saronikisymmaxia.gr 
email: info@saronikisymmaxia.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου