ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΗ...

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΣΑΡΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ" ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;

Τελικά έχουν βαλθεί να μας κουφάνουν όλοι σε αυτές τις εκλογές!!!
Ο κ. Γκίνης υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού στρατευμένος από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο δελτίο τύπου που μας έστειλε από την ομιλία του στον Κουβαρά, χρησιμοποιεί την εξής φράση:

"Στο ερώτημα «γιατί ψηφίζουμε Σταμάτη Γκίνη» η απάντηση είναι αποστομωτική τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος και εξήγησε:
 Γιατί λειτουργεί μακριά από πολιτικά γραφεία και κομματικές επιλογές. "
 
Και σκεφτόμαστε, αφού οι κομματικοί υποψήφιοι απαρνούνται την κομματική τους ταυτότητα γιατί να τους στηρίξει ο κόσμος που πρόσκειται στο κόμμα και γιατί ήταν παρόντες όλοι οι εκπρόσωποι της ΝΔ της περιοχής των μεσογείων; εκτός εάν ντρέπονται που ανήκουν σε ένα από τα κόμματα εξουσίας που μας έφτασαν σε καθεστώς πτώχευσης με σκληρά μέτρα λιτότητας και ΔΝΤ.
 
 
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΣΑΡΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ"


ΣΑΡΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΚΙΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

18/10/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην επόμενη μέρα των εκλογών και τις μεγάλες ανάγκες του νέου Δήμου Σαρωνικού αναφέρθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού « Σαρωνική Συμμαχία» , Σταμάτης Γκίνης σε ομιλία που πραγματοποίησε στον Κουβαρά με αφορμή τα εγκαίνια του τοπικού εκλογικού κέντρου.
«Δεν θα βγάλω πολιτικό λόγο, Ούτε θα δώσω υποσχέσεις” είπε ο Σταμάτης Γκίνης και πρόσθεσε : “ Μεγαλοστομίες, πολιτικές ρητορείες και στομφώδεις εξαγγελίες δεν θα ακούσετε από μένα. Άλλωστε με ξέρετε και σας ξέρω. Τους περισσότερους με το μικρό σας όνομα. Δεν είμαι εδώ ακολουθώντας την πολιτική της λιανικής ψηφοθηρίας που οι αντίπαλοι μου χρησιμοποιούν. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πως οι πομπώδεις εξαγγελίες είναι το καλύτερο επικοινωνιακό αντίδοτο για την ανικανότητα και την ακινησία.

Είμαι εδώ για να σας πω με λίγα και καθαρά λόγια γιατί ζητώ τη στήριξη σας, ζητώ την ψήφο σας στις εκλογές του Νοέμβρη”.
Στο ερώτημα «γιατί ψηφίζουμε Σταμάτη Γκίνη» η απάντηση είναι αποστομωτική τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος και εξήγησε:
“Γιατί ο Σταμάτης δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός. Είναι Αυτοδιοικητικός. Γιατί έδωσε άριστα δείγματα γραφής στη θητεία του στον Κουβαρά.

Γιατί λειτουργεί μακριά από πολιτικά γραφεία και κομματικές επιλογές.

Γιατί έφτιαξε ένα δυνατό ψηφοδέλτιο από συμπολίτες μας που νοιάζονται για τον τόπο μας.

Γιατί είναι η εγγύηση την επόμενη μέρα για να διεκδικήσει χρήματα για να κάνει και κοινωνική πολιτική, αναγκαία λόγω μνημονίου και των δύσκολων καιρών που διανύουμε.

Γιατί αν δεν τρέξεις, αν δε διεκδικήσεις, αν δε χτυπήσεις τις πόρτες των υπουργείων κανένα έργο δε γίνεται και το ξέρουμε όλοι.

Γιατί αυτόκλητοι Μεσσίες και υποψήφιοι του κομματικού σωλήνα βλέπουν την καρέκλα του Δημάρχου ως εφαλτήριο για την ομαλή μετάβαση τους στην κεντρική πολιτική σκηνή ή ως αποκούμπι για καλή συνταξιοδότηση”.

Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Σαρωνικού Σταμάτη Γκίνη προλόγησε ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο υπόλοιπο Αττικής, Γέωργιος Βλάχος, ενώ στην εκδήλωση παρεβρέθησαν:

Ο κύριος Ευαγγελίου Πάρης, Αντινομάρχης και Υπόψηφιος Περιφεριακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με τον κύριο Κικίλια.

Ο κύριος Αυγερινός Αθανάσιος, πρώην Αντινομάρχης, Νομαρχιακός Σύμβουλος και Υπόψηφιος Περιφεριακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με τον κύριο Κικίλια.

Ο κύριος Ράπτης Ευάγγελος, πρώην Αντινομάρχης και Νομαρχιακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής.

Η κυρία Ράπτη Δήμητρα, πρώην Πρόεδρος ΟΝΕΔ Ανατολικής Αττικής και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κύριος Γάκης Μάκης, Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής.

Η κυρία Μπασματζίδου Ρεβέκκα, Πρόεδρος ΔΑΚΕ εφοριακών Ελλάδος και Υπόψηφια Περιφεριακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με τον κύριο Κικίλια.

Ο κύριος Σταμολέκας Γεώργιος, Υπόψηφιος Περιφεριακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με τον κύριο Κικίλια.

Ο κύριος Σαμέλης Γιάννης, Πρόεδρος Δ.Σ. Παλλήνης και Υπόψηφιος Περιφεριακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με τον κύριο Κικίλια.

Ο κύριος Κολοκοτρώνης Αλέξανδρος, Υπόψηφιος Περιφεριακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με τον κύριο Κικίλια.

Ο κύριος Μαγουλάς Φώτης, Δήμαρχος Μαρκοπούλου.

Ο κύριος Καζούρης Στράτος Προέδρος ΟΝΕΔ Ανατολικής Αττικής και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το κύριο Κασιδόκωστα.

Γραφείο Τύπου
Σαρωνική Συμμαχία
www.saronikisymmaxia.gr
email: info@saronikisymmaxia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου