ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΗ...

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Το ΠΑΣΟΚ είναι ακόμα εδώ;



Όσα πρωτοφανή συμβαίνουν αυτές τις ώρες στο ΠΑΣΟΚ μόνο ως δραματικό θρίλερ που προαναγγέλλει το δυσοίωνο μέλλον του μπορούν να χαρακτηριστούν.


Από χθες το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ήταν κλεισμένος στο γραφείο του στο Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου, όπου διεξαγόταν η 9η Σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, πραγματοποιώντας συνεχείς επαφές και διαβουλεύσεις με συνεργάτες του για να αντιμετωπίσει το νέο κύμα αρνήσεων στελεχών του Κινήματος να εκτεθούν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το κλίμα που επικρατεί δεν μπορούν πλέον να το κρύψουν ούτε τα φιλοκυβερνητικά μέσα.

“Γράψε σβήσε μέχρι την τελευταία στιγμή – Ζυμώσεις και έντονο παρασκήνιο λίγο πριν τις τελικές ανακοινώσεις” μετέδιδε το Skai. Δεν μπορούσε δηλαδή ο Γιώργος λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη για σήμερα ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων να κλείσει τον κατάλογο. Δεν τον υπολογίζουν πλέον.
“Το «φόντο» της εκδήλωσης φιλικό. Εκατοντάδες στελέχη από όλη τη χώρα, με αφορμή την επέτειο της 3ης του Σεπτέμβρη, έτοιμα να αδράξουν δεσμεύσεις ελπίδας” έγραψε το ΕΘΝΟΣ. Ευτυχώς που δεν αρπάχτηκαν δηλαδή. Που είναι εκείνοι διθύραμβοι του παρελθόντος για τον ενθουσιασμό των στελεχών που αποθέωναν τον Γιώργο ως σωτήρα και θεό τους;
“Να γυρίσει σελίδα, ανακόπτοντας τη φθορά της κυβέρνησης λόγω Μνημονίου, θα επιχειρήσει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Παπανδρέου”,γράφουν τα ΝΕΑ. Μπα έχουμε φθορά; Στο Mega δεν το πήραν χαμπάρι;

Για τα πρόσωπα τώρα:

Η Φώφη Γεννηματά επιμένει να αρνείται για το δήμο Αθηναίων και έτσι ευνοείται η υποψηφιότητα του κ. Καμίνη

Η Κατερίνας Μπατζελή απειλεί με παραίτηση αν την κατεβάσουν στην Κεντρική Ελλάδα και έτσι συζητούσαν την λύση του κ. Περγαντά
Ο κ. Μαγκριώτης επέμενε στην άρνησή του για την Κεντρική Μακεδονία και έτσι τον βλέπουν να φεύγει και από την κυβέρνηση, ενώ για την περιφέρεια συζητείται το όνομα της Χρύσας Αράπογλου.
Η υποψηφιότητα της κας Γκερέκου για περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων συναντούσε έντονες αντιστάσεις , αφού δεν έχει κλείσει ακόμα η εκκρεμότητα με το σύζυγό της κ. Τόλη Βοσκόπουλο.
Ο Πάρης Κουκουλόπουλος επέμεινε να μην θέλει να είναι υποψήφιος, ενώ η λύση του κ. Αθανασιάδη στη Δυτική Μακεδονία συζητιέται ακόμα χωρίς να έχει αποφασιστεί τίποτα.
Στην περιφέρεια Αττικής, κερδίζει πόντους ο Γιάννης Σγουρός, αλλά συζητείται και το όνομα της υφυπουργού Παιδείας Εύης Χριστοφιλοπούλου.
Για τη Θεσσαλία, προηγείται η υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη Πελοποννήσου νομάρχη Φώτη Χατζημιχάλη, αλλά ακούγεται και το όνομα της Ροδούλας Ζήση.

Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Απόστολος Κατσιφάρας φέρεται ως ο επικρατέστερος για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στην Πελοπόννησο ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να στηριχθεί ο Πέτρος Τατούλης, ενώ συζητείται και το όνομα του βουλευτή Μεσσηνίας Οδυσσέα Βουδούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου