ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΗ...

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Αντώνης Σαμαράς: Η Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος υπέρ του μνημονίου..


ΑΠΟ http://taxalia.blogspot.com
Εμείς από αυτό εδώ το blog, έχουμε ήδη αρχίσει από καιρό εκστρατεία κατά του μνημονίου και έχουμε κατ’ επανάληψη εκφέρει την άποψη ότι η ψήφος μας κατά τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα πρέπει να είναι ψήφος κατά του μνημονίου. Θα πρέπει δηλαδή όλοι μας να στείλουμε το μήνυμα «ως εδώ και μη παρέκει». Είχαμε μάλιστα προαναγγείλει ότι.....


η Νέα Δημοκρατία θα πολιτικοποιήσει τις εκλογές κατά του μνημονίου.
Ήδη σήμερα (χθες) ο Αντώνης Σαμαράς επίσημα, σε ομιλία του στα ιστορικά Αμπελάκια, είπε ότι η ψήφος στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα πρέπει να είναι ψήφος καταδίκης του μνημονίου, καθόσον τυχόν ψήφος στο ΠΑΣΟΚ θα εκληφθεί από τους εντολοδόχους της τρόϊκας και την ίδια την τρόϊκα ως ψήφος για να συνεχίσουν σκληρότερα μέτρα, μεγαλύτεροι φόροι, απολύσεις κ.λ.π.
Έπειτα από αυτό αλλά και από πληροφορίες τις οποίες από χθες σας έχουμε παρουσιάσει, ότι και το ΠΑΣΟΚ θα πολιτικοποιήσει τις εκλογές (ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη το έχει κάνει), μπαίνουμε πλέον σε καθαρά πολιτικές εκλογές με διακύβευμα το αν θα στηρίξουμε ή θα αποκηρύξουμε το μνημόνιο και την τρόϊκα. Σε κάθε περίπτωση η αποχή είναι δειλία και λιποταξία.

Ο καθένας μας πλέον, ως μέλος αυτού εδώ του λαού, ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Μετά, την απομάκρυνση εκ του ταμείου, κανείς δεν θα έχει το δικαίωμα να μυξόκλαιει και να παριστάνει τη μωρά παρθένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου