ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΗ...

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΟΙ ΦΙΛΟΣΤΟΡΓΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ

Καμαρώνουμε καθημερινά τις φωτογραφίες και τις ειδήσεις  Υπουργών της κυβέρνησης, όπου φιλόστοργα και πλουσιοπάροχα, υπόσχονται και επιλύουν προβλήματα της περιοχής του Σαρωνικού, στην υποψήφια δήμαρχο κ. Χριστοφάκη. Πραγματικά, είναι να συγκινείται κανείς. Δες τι απλοί άνθρωποι είναι, σκέφτεσαι. Με πόση φροντίδα σκύβουν πάνω στα  θέματα που απασχολούν τον Κουβαριώτη, τον Σαρωνιδιώτη, κ.ο.κ…  Αλλά και η κ. υποψήφια όμως…. Με πόση αποτελεσματικότητα έδρασε! Όλα τα ταχτοποίησε. Μήνες  πρίν τις εκλογές.!

 Το γεγονός βέβαια ότι ο σύζυγος της κ.Χριστοφάκη, και αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως, είναι ο επίσημος βαθμολογητής των επιδόσεων των εν λόγω υπουργών,  εντελώς τυχαίο είναι , και μόνον κακόβουλοι και μικρόψυχοι θα σκεφτόντουσαν ότι φωτογραφίζονται με την  σύζυγο του αντιπροέδρου για  ευτελείς και προσωπικούς σκοπούς και λόγους.

 Οι υπουργοί όμως αυτοί, εκλέχτηκαν από τον ελληνικό λαό,  και πληρώνονται από το υστέρημα αυτού του λαού, να κάνουν άλλη δουλειά. Να κοιτάξουν να νοικοκυρέψουν το κράτος, (στην πλάτη μας βεβαίως) και να μας βγάλουν από τα αδιέξοδα  στα  οποία,  και αυτοί μας οδήγησαν. Πληρώνονται από τους κουτσουρεμένους μισθούς και συντάξεις μας για να είναι υπουργοί της κυβέρνησης, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, και όχι να δουλεύουν για οποιαδήποτε κυρία, οποιουδήποτε κυρίου.

 Αυτή είναι η πολιτική του αξιότιμου  πρωθυπουργού μας;  Διότι   αυτό το ρεζιλίκι  που ζούμε καθημερνά εδώ στη γειτονιά του Σαρωνικού,  δεν τιμά κανέναν, και πρώτα από όλα, τη Δημοκρατία. Αν γυρίζουμε πίσω στο ΄60 ή στο ΄80, πέστε το, να το ξέρουμε. Και μη μας δουλεύετε  ψιλό γαζί με open gov .  και πράσιν ΄ άλογα!

 Λοιπόν, την επόμενη φορά που θα δω υπουργό, Γενικό Γραμματέα, ή οποιονδήποτε υπάλληλο του φορολογούμενου πολίτη να τίθεται στην  επικοινωνιακή υπηρεσία της κ. Αντιπροέδρου, θα έχω κάθε δικαίωμα να λέω  πως ζούμε σ΄ ένα ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!! Και ΔΕΝ το αξίζουμε.

                                                                                                                                     Ross

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου