ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΗ...

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

«ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» Υπ. Δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου








Δ/νση: Σουνίου 5,

Κεντρική Πλατεία Καλυβίων

Τηλ: 2299061998

Email: info@saronikos-sinergasia.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Τακτική συνεδρίαση των μελών του συνδυασμού

«ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Τη Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010 πραγματοποιήθηκε η τακτική δεκαπενθήμερη συνάντηση των μελών του συνδυασμού ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Πέτρος Φιλίππου ανέλυσε τις πολιτικές – αυτοδιοικητικές εξελίξεις των τελευταίων δύο εβδομάδων στο νέο Δήμο Σαρωνικού και ειδικά μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Σταμάτη Γκίνη.

Από τη συζήτηση διαφάνηκε ένα κλίμα αισιοδοξίας και διαπιστώθηκε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής στηρίζει θερμά το συνδυασμό ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ιδιαίτερα μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Παρασκευής 23 / 7/ 2010 στο ανοιχτό Θέατρο στο λιμάνι της Παλαιάς Φώκαιας, όπου σύσσωμος ο λαός του Σαρωνικού έστειλε το μήνυμα του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα του συνδυασμού όπως:

1. δημιουργία επιμέρους εκλογικών επιτροπών ανά πόλη

2. προγραμματισμός δράσεων του συνδυασμού μηνός Αυγούστου

3. προγραμματισμός για λειτουργία δύο εκλογικών κέντρων και τεσσάρων κέντρων ενημέρωσης από τις αρχές Σεπτεμβρίου

4. δημιουργία επιτροπής ταμείου του συνδυασμού

5. προγραμματισμός περιοδειών και συσκέψεων με φορείς του νέου Δήμου και

6. κατάρτιση προγράμματος.

Επιπλέον, έγινε ενημέρωση των μελών του συνδυασμού για την προσφυγή της υποψήφιας Δημάρχου Σαρωνικού κας Χρ. Χριστοφάκη κατά της αποφάσεως του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής, με την οποία εγκρίνεται η εκποίηση ακινήτου του Δήμου Καλυβίων, παρά τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, προσφυγή η οποία στέρησε από το Δήμο έσοδα ύψους 567.000 € που επρόκειτο να διατεθούν για έργα οδοποιίας και αναπλάσεων.

Ακολούθησε διάλογος και υποβολή προτάσεων από μέλη του συνδυασμού σχετικά με τα θέματα που αναπτύχθηκαν στη διάρκεια της συνάντησης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου