ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΗ...

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

Σε συνέχεια της «καλοπροαίρετης» ενέργειας -πλην όμως πάγιας πρακτικής υποψηφίων που δεν έχουν προτάσεις και θέσεις για την πόλη μας- της υποψήφιας Δημάρχου Σαρωνικού κας Χριστίνας Χριστοφάκη κατά της αποφάσεως του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής, με την οποία ζητά την ακύρωση της απόφασής του που αφορά στις νόμιμες ενέργειες και ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου,
Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:


Το Δημοτικό Συμβούλιο με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασή του (αρ. απόφασης 171/9-6-2010), ενέκρινε τη διενέργεια ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκποίηση ακινήτου ιδιοκτησίας του Δήμου στο ποσό των 567.000 €, σύμφωνα με την εκτιμητική έκθεση του Σώματος Ορκωτών Λογιστών. Ο διαγωνισμός διεξήχθη με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και η Δημαρχιακή Επιτροπή κατακύρωσε επίσης ΟΜΟΦΩΝΑ το αποτέλεσμα του διαγωνισμού. Η συγκεκριμένη απόφαση νομιμοποιήθηκε με την με αριθμ. πρωτ. 08/ΔΤΑ/11418 – 21/7/2010 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής. Τα χρήματα από την εκποίηση θα διατεθούν για έργα υποδομής (οδοποιία και αναπλάσεις) κυρίως στην παραλία Λαγονησίου.
Είναι προφανές ότι με την κίνησή της αυτή η κα Χριστοφάκη στρέφεται ενάντια και απαξιώνει τις ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου προσβάλλοντας κατά κύριο λόγο τους πολίτες του Δήμου Καλυβίων. Απορούμε με ποιο δικαίωμα η κα Χριστοφάκη αποφασίζει να στερήσει από τους δημότες και τους κατοίκους της περιοχής απαραίτητα έργα υποδομής (ασφαλτοστρώσεις χωματόδρομων και αναπλάσεις), τα οποία επίσης ΟΜΟΦΩΝΑ έχουν εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Θα θέλαμε να την παρακαλέσουμε να μην ακολουθήσει τον δρόμο των καταγγελιών και το κυνήγι μαγισσών που μοναδικό αποτέλεσμα θα έχουν την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου μας. Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν δημιουργικές και αποτελεσματικές προτάσεις.
Κλείνοντας το ερώτημα το οποίο γεννάται και ζητά άμεση και ξεκάθαρη απάντηση είναι αν με την ενέργειά της αυτή καταγγέλλει και τους στενούς της συνεργάτες, και συγκεκριμένα τους κυρίους Καρακασίλη Κωνσταντίνο αντιδήμαρχο του Δήμου Καλυβίων και Πετρόπουλο Σταύρο δημοτικό σύμβουλο οι οποίοι στήριξαν με την ψήφο τους την απόφαση αυτή ;
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου