ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΗ...

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

B. Βουγιουκλάκης: «Να κάνουμε τον Κορυδαλλό πρώτη πόλη στην Ελλάδα»

Ο Βασίλης Βουγιουκλάκης κάτοικος Λαγονησίου κατεβαίνει για Δήμαρχος στον Κορυδαλλό.
Καλή επιτυχία Βασίλη!


Σίγουρος πως η προσπάθειά του να κερδίσει τον δημαρχιακό θώκο του Κορυδαλλού θα υποστηριχθεί από μεγάλο πολιτικό φορέα, εμφανίστηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Βουγιουκλάκης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του dimarxe.gr.

Ο κ. Βουγιουκλάκης ξεκαθάρισε πως προτίθεται να ανοίξει κοινωνική ομπρέλα πάνω από τους δημότες που μαστίζονται από την οικονομική ύφεση ενώ υπογράμμισε πως σκοπεύει να εστιάσει στην περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, πρωτίστως τόνισε: «H επόμενη τετραετία θα είναι πολύ δύσκολη. Θα εστιάσουμε σε θέματα οικονομικής ανάπτυξης. Θέλουμε ο Δήμος να έχει αυτοδύναμη ανάπτυξη μέσα –και- από τη δημιουργία πόλων έλξης στο Δήμο μας. Αυτό που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μας είναι να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που θα βρίσκονται αντιμέτωποι με οικονομικό πρόβλημα.

Εν συνεχεία, ανέφερε: «Το ζητούμενο τις επόμενες τετραετίες είναι αν οι Δήμοι θα μπορούν να στηρίξουν τις τοπικές οικονομίες μέσα από δράσεις και προγράμματα. Αυτό θα είναι και το κύριο μέλημά μας τα επόμενα χρόνια».

Ωστόσο δήλωσε πως σε περίπτωση που τεθεί επικεφαλής του Δήμου, θα προσπαθήσει να περιορίσει τις σπατάλες: «Στόχος μας είναι, σε ό,τι αφορά στη διαδικασία υλοποίησης των νέων αρμοδιοτήτων, να είμαστε φειδωλοί στα έξοδα που κάνουμε όπως στις σπατάλες».

Εν τέλει, κατέστησε σαφές πως αναμένει στήριξη από μεγάλο πολιτικό φορέα: «Περιμένουμε την υποστήριξη ενός κόμματος. Παρά το γεγονός πως είμαι σίγουρος θέλω να περιμένω την επίσημη ανακοίνωση. Ο συνδυασμός λέγεται “Κορυδαλλός – Πρώτη Πόλη”. Καλούμε τους Κορυδαλλιώτες να κάνουμε την πόλη πρώτη στην Ελλάδα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε και ευχάριστες εξελίξεις όσον αφορά τη στήριξη του συνδυασμού μας».

Ολόκληρη η τοποθέτηση του υποψηφίου Δημάρχου Κορυδαλλού, Βασίλη Βουγιουκλάκη, στο dimarxe.gr news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου