ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΗ...

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΗΝ Π. ΦΩΚΑΙΑ
Ξεκίνησε η κατασκευή του.
Μανώλης Τσαλικίδης: «Κατασκευάζεται ένα σημαντικό έργο υποδομής που θα βάλει τέλος στα προβλήματα από τις πλημμύρες»

Από την οδό Κωνσταντινουπόλεως (φώτο004-006), μια από τις περιοχές που αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα από τις ισχυρές βροχές, ξεκίνησε η κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων που θα καλύψει τις ανάγκες του κεντρικού οικισμού της Παλαιάς Φώκαιας.
Το έργο προϋπολογισμού 4.680.000 € εντάχθηκε έπειτα από προσπάθειες της Κοινότητας στο ΕΣΠΑ από το οποίο και χρηματοδοτείται.
Το έργο προβλέπει την κατασκευή του σωληνωτού αγωγού στην οδό Κων/πόλεως (ήδη κατασκευάζεται), την ανακατασκευή του πλακοσκεπούς αγωγού που βρίσκεται στην οδό Αγ. Γεωργίου (δίπλα στην Κοινότητα από το γήπεδο μέχρι την έξοδο στη Λ. Σουνίου) και βεβαίως την κατασκευή ολοκληρωμένου δικτύου ομβρίων σε ολόκληρο τον κεντρικό οικισμό.
Το έργο, που προβλέπεται να ολοκληρωθεί το αργότερο σε 18 μήνες, θα απαλλάξει την περιοχή από τα προβλήματα των πλημμυρών.
Σημειώνεται ότι η Κοινότητα έχει ήδη αναθέσει την επικαιροποίηση της μελέτης που αφορά και στις υπόλοιπες περιοχές της Π. Φώκαιας (Λεωφ. Λαυρίου, οικισμός Καταφυγίου, οδό Μ. Ασίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου