ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΗ...

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΕΝΕΡΓΑΣΙΑ"

Συνάντηση με τους συλλόγους του Κουβαρά είχε την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010 στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Σαρωνικός Συνεργασία» στον Κουβαρά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου.
Στη συνάντηση ο κ. Φιλίππου και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού από τον Κουβαρά, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι της περιοχής.
Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου «Άγιος Αντώνιος» κα Μαίρη Αλατζά ζήτησε από τον υποψήφιο δήμαρχο και τους συνεργάτες του να μεριμνήσουν και για τους οικισμούς του Κουβαρά και τους επισήμανε ως σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τον οικισμό του Αγίου Αντωνίου τον καθαρισμό των ρεμάτων της περιοχής, καθώς και τα προβλήματα υδροδότησης και ηλεκτροδότησης που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του οικισμού στην καθημερινότητά τους.
Στη συνέχεια, το λόγο πήραν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Φιλοθηραματικού Συλλόγου Κουβαρά κ.κ. Δημήτριος Δρούγκας και Χρήστος Κοντογιάννης, οι οποίοι αφού παρουσίασαν τις δραστηριότητες του συλλόγου τονίζοντας ότι δεν πρόκειται μόνο για κυνηγετικό σύλλογο αλλά και για ένα σύλλογο για τους λάτρεις της φύσης, με σημαντική εθελοντική προσφορά στον τομέα της πυρασφάλειας και της πολιτικής προστασίας, ζήτησαν από τον κ. Φιλίππου να μεριμνήσει για το πρόβλημα της ελεύθερης βοσκής αιγοπροβάτων σε δασικές και αναδασωτέες εκτάσεις που αποτελεί σημαντικό πλήγμα για το περιβάλλον και την προώθηση της λύσης των σταβλισμένων κοπαδιών.
Από την πλευρά του Αθλητικού Ομίλου Κουβαρά (ΑΟΚ), συμμετείχαν στη συνάντηση ο πρόεδρος κ. Βασίλης Πρίφτης και ο γεν. γραμματέας κ. Σταμάτης Κοντογιάννης, οι οποίοι ενημέρωσαν τον υποψήφιο Δήμαρχο για την ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΑΟΚ.
Τέλος, όσον αφορά στα προβλήματα των σχολείων της περιοχής διατυπώθηκαν αιτήματα για την ανάγκη πρόσληψης α). του απαραίτητου μόνιμου προσωπικού καθαριότητας για τη βελτίωση των συνθηκών καθαριότητας και υγιεινής στα σχολεία και β). συνοδού σχολικού λεωφορείου για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών στο Γυμνάσιο του Κουβαρά (θέση Πέτα).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου