ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΗ...

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Καταγγελία για 242 παράνομες μεταδημοτεύσεις στο Δήμο Αναβύσσου

Ανάβυσσος 15 / 10 / 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Καταγγελία για 242 παράνομες μεταδημοτεύσεις στο Δήμο Αναβύσσου

Έγγραφη καταγγελία για 242 παράνομες μεταδημοτεύσεις στο Δήμο Αναβύσσου κατατέθηκε σήμερα στον νυν δήμαρχο και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στο συνδυασμό της κ. Χ. Χριστοφάκη, Σάββα Γκέραλη, στον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ηλία Λιακόπουλο και στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης από τους Ανδρέα Κωνσταντέλο πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αναβύσσου, Φίλιππο Τροχίδη αντιπρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αναβύσσου, Στέφανο Χαρακόπουλο αντιδήμαρχο Αναβύσσου και τους δημοτικούς σύμβουλους Νίκο Βιτουλαδίτη, Εμμανουήλ Χαρίτο, Παναγιώτη Ποιμενίδη, Αθανάσιο Καραγιάννη και Βασίλη Χατζηκωστή.
Οι υπογράφοντες την καταγγελία ζητούν την άμεση «παροχή αντιγράφων των δικαιολογητικών που αφορούν επτά άτομα, τα οποία αναφέρονται στην υπ’ αριθμόν 6571/7-10-2010 αίτηση, διότι όπως προαναφέρθηκε κρίνονται σοβαρά ζητήματα νομιμότητας εξαιτίας της ιδιότητας αυτών των προσώπων».
Επίσης ζητούν να ενεργηθεί άμεσα « έλεγχος νομιμότητας μεταδημότευσης των διακοσίων τριάντα πέντε (235) προσώπων που ανήκουν στο Δήμο Κερατέας, για τα οποία υπάρχουν τα ονόματα και οι ψευδείς διευθύνσεις τους».
Όπως οι ίδιοι σημειώνουν «επειδή ο έλεγχος συνεχίζεται επιφυλασσόμαστε για την προσκόμιση στοιχείων και για άλλες παράνομες μεταδημοτεύσεις».

Βιτουλαδίτης Νικόλαος
Καραγιάννης Αθανάσιος
Κωνσταντέλος Ανδρέας
Ποιμενίδης Παναγιώτης
Τροχίδης Φιλιππος
Χαρακόπουλος Στέφανος
Χατζηκωστής Βασίλειος
Χαρίτος Εμμανουήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου