ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΗ...

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση με τους επαγγελματίες της Παλαιάς Φώκαιας «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Συνάντηση με τους επαγγελματίες της Παλαιάς Φώκαιας είχε χθες, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» στην Παλαιά Φώκαια.


Οι καταστηματάρχες της πόλης παρουσίασαν στον κ. Φιλίππου και τους συνεργάτες του τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αγορά, με κυριότερο την ύφεση της εμπορικής δραστηριότητας στην περιοχή λόγω της οικονομικής κρίσης. Επιπλέον, επισήμαναν ότι επειδή η Παλαιά Φώκαια αποτελεί παραθεριστική περιοχή και το επίκεντρο της εμπορικής κίνησης είναι οι χώροι εστίασης, θα πρέπει η νέα δημοτική αρχή να μεριμνήσει για την περαιτέρω ανάδειξη και ανάπτυξη αυτής της δραστηριότητας, ώστε να αποτελέσει η παραλία της Παλαιάς Φώκαιας πόλο έλξης για τους επισκέπτες της περιοχής.

Ο κ. Φιλίππου, άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που του παρέθεσαν οι καταστηματάρχες και αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που θα μπορούσε να αναλάβει η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πρωτοβουλίες που θα λειτουργήσουν επ΄ωφελεία της ποιότητας ζωής των πολιτών, αλλά και θα στηρίξουν και την τοπική οικονομία.

Ακόμη ο κ. Φιλίππου τους ενημέρωσε ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» προβλέπει δράσεις και σημαντικά έργα για την περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας - πολλά από τα οποία έχουν ήδη εξασφαλισμένη χρηματοδότηση - όπως η κατασκευή του αλιευτικού καταφυγίου, η αποκατάσταση της χωματερής, η αποχέτευση ομβρίων, οι αναπλάσεις στο παραλιακό μέτωπο, που θα τονώσουν την αγορά εργασίας και θα συμβάλλουν στην ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου