ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΗ...

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Έτοιμα τα σχολεία της Παλαιάς Φώκαιας υποδέχτηκαν νέους και παλιούς μαθητές

Σε πλήρη ετοιμότητα το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο της Παλαιάς Φώκαιας υποδέχτηκαν τους μαθητές τους, παλιούς και νέους. Δάσκαλοι και γονείς ήταν όλοι εκεί για να ευχηθούν «Καλή σχολική χρονιά».

Τα δύο σχολεία ξεκινούν τη νέα περίοδο χωρίς ελλείψεις αφού με τη συνεργασία Κοινότητας και Διευθυντών τόσο οι δάσκαλοι όσο και ο απαραίτητος εξοπλισμός βρίσκονται στη θέση τους. Ένας νέος δάσκαλος και μια νέα νηπιαγωγός αναμένονται να παρουσιαστούν στις θέσεις τους έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον κ. Θοδωρή Φαρρή δ/ντή του Δημοτικού Σχολείου όσο και στις Νηπιαγωγούς κα Δήμητρα Παυλή και κα Βάσω Μαντζουράνη, οι οποίοι κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η έναρξη της νέας σχολικής περιόδου να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα.

Παρόν και στους δύο αγιασμούς ήταν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας κ. Μανώλης Τσαλικίδης, ο οποίος αφού ευχήθηκε «Καλή Σχολική Χρονιά» σε όλους, τόνισε ότι η υποστήριξη της Κοινότητας προς τα δύο σχολεία είναι δεδομένη και είναι χρέος κάθε κοινοτικής αρχής να μεριμνεί για την άρτια λειτουργία των εκπαιδευτηρίων της περιοχής της.

Η Κοινότητα για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών, λόγω των πολυάριθμων νέων εγγραφών νηπίων και προνηπίων, παραχώρησε τον απαραίτητο χώρο για τη στέγαση του ολοήμερου νηπιαγωγείου, στο νέο βρεφονηπιακό σταθμό και έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έγκαιρη παράδοση του αναγκαίου εξοπλισμού από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων. Παράλληλα γίνονται όλες οι διαδικασίες στον ΟΣΚ, για την προσθήκη νέας αίθουσας στο χώρο του νηπιαγωγείου.

Η νέα Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κα Δήμητρα Παυλή ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην έναρξη της νέας σχολικής περιόδου και ιδιαίτερα ευχαρίστησε για την υποστήριξή τους τον κ. Μανώλη Τσαλικίδη Πρόεδρο της Κοινότητας καθώς και τον κ. Βασίλη Τσούνη Αντιπρόεδρο της Κοινότητας και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής οι οποίοι με τις συντονισμένες ενέργειες και επίμονες προσπάθειές τους εξασφάλισαν τον κατάλληλο χώρο για τη στέγαση αλλά και τον εξοπλισμό του ολοήμερου νηπιαγωγείου.

Παρόντες στον αγιασμό ήταν ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Μανώλης Τσαλικίδης, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Λάμπρου, Ηλίας Μπουκουβάλας, Δημήτρης Φιλίππου, Σοφοκλής Σαρρής, Απόστολος Αποστόλου καθώς και ο πρώην Δ/ντής του Σχολείου κ. Σπύρος Γάκης. Ο αγιασμός και στα δύο σχολεία τελέσθηκε από τον πατέρα Δημήτρη Λαμπρόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου