ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΗ...

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Τα παρα...τράγουδα του γεύματος Παπανδρέου σε βουλευτές

http://www.parapolitika.gr
Πηγή... παραπολιτικών ήταν το χθεσινό γεύμα που παρέθεσε ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου στους βουελευτές του θερινού τμήματος της Βουλής. Κάποια στιγμή ο κ. Παπανδρέου ζήτησε από τους βουλευτές, οι οποίοι, όπως παρατήρησε, «σηκώνουν και αυτοί μεγάλο βάρος», παρατηρήσεις ή προτάσεις, πλην όμως ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν. Ο λόγος;

Ορισμένοι νεοεκλεγέντες (κυρίως γυναίκες) διαισθανόμενοι τις επερχόμενες αλλαγές στην κυβέρνηση και τη συνήθεια του Πρωθυπουργού να τοποθετεί γυναίκες παντού άρχισαν να του απευθύνουν διάφορες φιλοφρονήσεις, όπως «είσαι η πυξίδα μας» ή «η Ελλάδα σε χρειάζεται» και άλλα, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση.

Μία μάλιστα νεοεκλεγείσα βουλευτής τού έδωσε... δώρο σε πλαστική σακούλα μία πυξίδα λέγοντάς του ότι το δώρο της είναι συμβολικό, «αφού η Ελλάδα έχει την πυξίδα της».

Ηταν η στιγμή που η αντιπρόεδρος της Βουλής κυρία Ροδούλα Ζήση άρχισε να του τραγουδά (α καπέλα) το «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει» και αμέσως μετά (καπάκι) «τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής μας δεν τις ζήσαμε ακόμα».

«Καλό το τραγούδι, αλλά έχω να πάω και σε άλλα τραπέζια» είπε ευγενικά και χαμογελώντας ο Πρωθυπουργός, ενώ οι βουλευτές έλεγαν στην κυρία Ζήση ότι «έβαλες ισχυρή υποψηφιότητα για περιφερειάρχης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου