ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΗ...

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ !

Φρενήρη τροπή έχουν πάρει τα προεκλογικά τεκταινόμενα και φανταστείτε ότι βρισκόμαστε στον μήνα Αύγουστο, μήνας γνωστός για τα "μπάνια του λαού", αλλά ξέχασα... αυτά ίσχυαν μέχρι χθες προτού μας κόψουν μισθούς και συντάξεις!
Οπότε έχουμε και λέμε:
Από τη μία διαβάσαμε για δεσμεύσεις των υποψηφίων συνδυασμών για τον προεκλογικό αγώνα σύμφωνα με τα θέλω της κας Χριστοφάκη, προφανώς νομίζει ότι παίζει επιτραπέζιο παιχνίδι και κάνει τη "μάνα" οπότε θέλει να βάλει και τους δικούς της κανόνες...

Από την άλλη ακούγεται  ότι ο κ. Γκίνης μία κατεβαίνει στις εκλογές του Νοέμβρη και μία δεν κατεβαίνει, ωστόσο κατασκευάζει μεγαλοπρεπή εκλογικά κέντρα (βλέπε γιγαντοαφίσες Π. Φωκαίας)

Ο κ. Βολάκος έχει εξαφανιστεί αλλά μαθαίνουμε ότι θα κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση με υποψήφιο τον Βασιλάκη... ναι καλά καταλάβατε τον Βασιλάκη τον Καϊλα (μήπως και ο κόσμος συνδράμει με την ψήφο του για να τον βγάλει απο το "δράμα που ζει..." βγαλμένο από ασπρόμαυρο κινηματογράφο).


Η κυρία Καπερώνη μάλλον είναι κυρία με όλη τη σημασία της λέξεως μιας και δεν προκαλεί αλλά κάνει τη δουλειά της αθόρυβα και σοβαρά!


Ο κ. Φιλίππου σε αντίθεση με τους υπολοίπους έχει ένα μεγάλο πονοκέφαλο να αντιμετωπίσει και δεν είναι άλλος από τον "περιορισμένο" αριθμό υποψηφίων συμβούλων που επιτρέπεται να έχει στο ψηφοδέλτιο του σε σχέση με τους επίδοξους που τον πιέζουν καθημερινά.


Όσο για τον κ. Γκέραλη τι να πούμε ...ας του ευχηθούμε να βρει επιτέλους "στέγη" γιατί βαρεθήκαμε να τον βλέπουμε να σουλατσάρει δεξιά και αριστερά.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου