ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΗ...

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Καλύβια 23/8/2010
Tηλ.: (+30) 22990 61998
email: info@saronikos-sinergasia.gr
Διεύθυνση: Σουνίου 5, Κεντρική Πλατεία
190 10 Καλύβια


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τακτικές συναντήσεις ανά δημοτική ενότητα των μελών του συνδυασμού ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ θα πραγματοποιηθούν από σήμερα, 23 Αυγούστου 2010, μέχρι και την Τετάρτη ανά δημοτική ενότητα.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο επικεφαλής του συνδυασμού Πέτρος Φιλίππου θα ενημερώσει τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για τις τρέχουσες πολιτικές και αυτοδιοικητικές εξελίξεις.

Ειδικό θέμα συζήτησης στις πέντε συναντήσεις είναι η πορεία κατάρτισης του προγράμματος του συνδυασμού, που έχει ξεκινήσει από επιμέρους Επιτροπές Προγράμματος ανά πόλη και στις οποίες συμμετέχουν οι εν ενεργεία αιρετοί, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ειδικοί επιστήμονες, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων και κοινωνικών φορέων – φίλοι και μέλη του συνδυασμού - που δραστηριοποιούνται στα όρια του νέου Δήμου Σαρωνικού.
Τέλος κατά τη διάρκεια των συσκέψεων θα συζητηθούν οργανωτικά θέματα όπως:
Η λειτουργία των εκλογικών κέντρων ανά πόλη
Ο προγραμματισμός δράσεων, περιοδειών και συσκέψεων του συνδυασμού με φορείς του νέου Δήμου για το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ειδικότερα το πρόγραμμα των συναντήσεων έχει ως εξής:

Σήμερα, Δευτέρα, 23/8, στις 7 το απόγευμα, συνάντηση των μελών του συνδυασμού στον Κουβαρά.
Τρίτη, 24/8 στις 7 το απόγευμα, συνάντηση των μελών του συνδυασμού στην Παλαιά Φώκαια και στις 9 το βράδυ των μελών του συνδυασμού στην Ανάβυσσο.
Τετάρτη, 25/8 στις 7 το απόγευμα, συνάντηση των μελών του συνδυασμού στη Σαρωνίδα και στις 9.30 το βράδυ των μελών του συνδυασμού στα Καλύβια.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου