ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΗ...

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

επειδή κάποιοι δεν κατάλαβαν τι ακριβώς είναι "σεξουαλική κακοποίηση"

Κάποιοι, ζαλισμένοι από το βομβαρδισμό ειδήσεων δεν κατάλαβαν τι ακριβώς έκανε ο 41χρονος Αλβανός, με το 11χρονο κοριτσάκι από τη Βουλγαρία. Επειδή τα γεγονότα είναι ανατριχιαστικά και δεν μπορούν να ειπωθούν δημόσια, θα προσπαθήσουμε πολύ σχηματικά να δώσουμε να καταλάβουν ακόμη και οι μεγαλύτεροι υπερασπιστές του (ναι! υπάρχουν και τέτοιοι, επειδή ο δράστης ήταν Αλβανός! Αυτό ξεσήκωσε -λανθασμένα- κάποιους, οπότε οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές" για να ξεχωρίσουν από το πλήθος, ψελλίζουν δικαιολογίες για τα αδικαιολόγητα).


Λοιπόν:

Ο ανωμαλάρας έβαλε το κοριτσάκι που έπαιζε μόνο του σε μια...
πρασιά στις 12,30 το βράδυ περίπου, στο αυτοκίνητό του. Το κακοποίησε σεξουαλικά (εδώ είναι η φρίκη που αποκρύπτουν οι λέξεις. Θα σας πούμε μόνο ότι βρέθηκε σπέρμα του στο σώμα του παιδιού...να μη συνεχίσουμε...). Κλείστε τα μάτια, πηγαίνετε στον τόπο του γεγονότος, δείτε μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Μπείτε στην ψυχή της έντρομης κοπέλας. Σκεφτείτε, πώς ακριβώς βρέθηκε το σπέρμα στο σώμα....

Αφού τη σκότωσε ψυχολογικά, ο σουπερ-ανωμαλάρας, ακούστε τι έκανε:
(σκεφτείτε πρώτα, πόσο τρομαγμένη ειναι η κοπέλα, έτοιμη να πεθάνει από αιμοραγία και τρόμο) -την πέταξε ζωντανή, ναι, την πέταξε ζωντανή μέσα σε ένα πηγάδι, στις 1.30 τα ξημερώματα.
Έχετε δει ποτέ πηγάδι; Σκύψατε ποτέ πάνω από πηγάδι; Μπορείτε να καταλάβετε πώς αισθάνεται κάποιος που βρίσκεται σε ένα πηγάδι 5 μέτρα βαθύ, στο απόλυτο σκοτάδι, ξέροντας ότι δεν θα τον βγάλουν ποτέ;

Κλείστε τα μάτια και ξανασκεφτετείτε: ένα βιασμένο κοριτσάκι που πονάει φρικτά μέσα σε ένα πηγάδι, στην ερημιά, στις 2 τα μεσάνυχτα, ολομόναχο.
Μπείτε στην ψυχή του. Προσπαθήστε να νιώσετε όπως ένιωθε.
Και σε λίγο πέθανε, μη αντέχοντας όλες τις κακουχίες. Τη βρήκαν στις 5.05 το πρωί.
...

Κι όμως, για να πάρουν θέση κάποιοι στο ριγκ "ρατσιστές-αντιρατσιστές", (δεν υπάρχει καμιά κατηγορία από τις δύο στην πραγματικότητα), προσπαθούν να βρουν ελαφρυντικά!
Ενώ κανείς δεν διαφοροποιεί το έγκλημα λόγω της εθνικότητας του δράστη. Ακριβώς τα ίδια ισχύον για κάθε τέτοιο ανωμαλάρα. Μόνο που τόσο σκληρό έγκλημα δεν ξανάγινε.
Από http://taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου