ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΗ...

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Χριστίνα Χριστοφάκη>Η Χίλαρυ των Καλυβίων


Από την Ελβίρα Διαμαντοπούλου




Στη περιοχή που κάποτε πουλούσαν οικόπεδα με δόσεις, στο αγαπημένο Φαρ Ουέστ των παρανόμων πάσης φύσεως, αποφάσισε να δοκιμάσει τη δημοφιλία της η κ. Χριστίνα Χριστοφάκη, κόρη μεγαλοκατασκευαστή της περιοχής και σύζυγος του αντιπρέζιντεντ της κυβέρνησησης Θόδωρου Πάγκαλου.


Η κ. Παγκάλου, παρότι ο Θόδωρος έχει μεγάλη σκιά, δεν άντεξε να ζει στη σκιά του. Κι ο Θόδωρος που είναι άντρας ο οποίος έχει τη γυναίκα του κορώνα στο κεφάλι του, δεν μπορούσε να της πει οχι.

Κάθε άλλο.
Απο την ώρα που εκείνη εκδήλωσε την επιθυμία της να γίνει η Χίλαρυ των Καλυβίων, εκείνος αποφάσισε να τη στηρίξει με όλο το εκτόπισμα του-πολιτικό πάντα.

Την έβγαλε μάλιστα και στον σκληροτράχηλο παρουσιαστή Ιορδάνη Χασαπόπουλο, για να πάρει το βάπτισμα του πυρός.

Η κα Χριστοφάκη, έκλεψε την παράσταση με το αλλά Μιμή Ντενίση χτένισμά της.

Εβαλε μ αυτό το τρόπο υποψηφιότητα για μια θέση τηλεπαρουσιάστριας στο Μέγκα, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να εκλεγεί δήμαρχος στα φημισμένα Καλύβια.-Δήμος Σαρωνικού κατ ευφημισμόν.

Αλλωστε και το ΠΑΣΟΚ, έχει ανάγκη απο μια Ευγενία Μανωλίδου.

Το δε πολιτικό θάρρος του Παγκάλου είναι αμέτρητο: Ο άνθρωπος που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους, δεν χάνει την ευκαιρία να βγάλει τα πολιτικά του απωθημένα στον σημερινό πρωθυπουργό, του οποίου το αστέρι ανέτειλλε όταν ο Γιώργος Παπανδρέου τον διαδέχθηκε στην εξουσία.

O Πάγκαλος κάνει οτι μπορεί να δυσκολέψει τη ζωή του Παπανδρέου και της ταλαίπωρης κυβέρνησης, μέσα στη κυκλοθυμική αμηχανία του πολιτικού, ο οποίος στη δύση της καριέρας του ανακαλύπτει οτι θα μείνει για πάντα ένας παρ ολίγο πρωθυπουργός και υποφέρει.

Το τελευταίο του επίτευγμα ήταν η απαίτησή του ν αναλάβει ο κος Κακουλίδης το επικοινωνιακό πακέτο του αμαρτωλού ΟΠΑΠ.

Απλά αναρωτιέται κανείς ως πότε θα τον ανέχεται ο Παπανδρέου.

Τέτοιες ανοχές σε Πάκηδες, Αλογοσκούφηδες, Αβραμόπουλους και σια έδειχνε κι ο Καραμανλής, ο οποίος τώρα κρύβεται απο τη φιγούρα του στον καθρέφτη...

-Γιώργο πρόσεχε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου