ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΗ...

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Πάρε το πόδι απο το γκάζι…


Στήριξη και όχι χρίσμα έδωσε το ΠΑΣΟΚ στην Χριστίνα Χριστοφάκη, συζύγου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου, και με το μεγάλο συν που έχει ”Ο,τι κάνει, θα το κάνει με το δικό της όνομα” κατεβαίνει πλέον στις δημοτικές εκλογές στον δήμο Σαρωνικού,διεκδικώντας την δημαρχία.

Εκμεταλλεύεται κάθε τι που ”πετάει και κινείται” στον υπό σύσταση δήμο Σαρωνικού και εκδίδει δελτία τύπου ”κοτσάροντας” και μία παράγραφο στην οποία αναφέρει ότι όταν βγει δήμαρχος το θέμα θα λυθεί. Μ ε τον τρόπο αυτό τι προσπαθεί; Να καπελώσει τους πάντες και να επωφεληθεί από έργα και ενέργειες που Δήμαρχοι ή Πρόεδροι ή ακόμα και δημόσιες υπηρεσίες, έχουν λιώσει σόλες και έχει μαλλιάσει η γλώσσα τους για να καταφέρουν;

Για το αλιευτικό καταφύγι της Παλαιάς Φώκαιας να ενημερώσουμε εσάς που ίσως δεν γνωρίζετε, ότι οι ενέργειες για την χρηματοδότηση και κατασκευή του,…
…έχουν ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν (πριν εποχής Τσαλικίδη), όσο για τις ενέργειες για ένταξη του οικισμού Θυμαρίου στο σχέδιο πόλεως ξεκινάνε εδώ και 30 χρόνια.Κοινοτάρχες νυν και πρώην,σύμβουλοι αλλά και ο Όμιλος ΑΙΟΛΟΣ Θυμαρίου έχουν συμβάλει με πράξεις και χρήμα (πολλές φορές από την τσέπη τους)στο να φτάσει το σχέδιο να είναι έτοιμο για εφαρμογή.
Καλό είναι δεν λέω, να βοηθάει με τις γνωριμίες της, στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον δήμο, αλλά δεν είναι κακό να χρησιμοποιεί και την λέξη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ , αυτή την λέξη που πάντα απουσιάζει από τα δελτία τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου